21 Temmuz 2011 Perşembe

Yaposs Artik Ruhsatli bir AVUKAT

Yaposss Tebrikler

Yaprak sonunda resmi bir avukat, hepimiz mutlu mesut ve gururluyuz en cokta annem :)
Her ne kadar topluma degil kendime avukat yetistirdim diye soylensede kiziyla gurur duyuyor...
eeee Nimos bu! hem sever hem de yerden yere vurur, kolay kolay begenmez herseyi.

Yaposs bende seninle gurur duyuyorum ama oncelikle okulu bitirmis olmana cok seviniyorum o donemi atlattin :))))).

Cektigin zor gunler bitti okulun sitresi, kalin kitaplar, bir turlu gecemedigin ceza hukuku dersin :))) sinavlarin, ev arkadaslarinin sacma sapan hareketleri, ogrenciligin yoksullugu, ilgisiz psiko bir sevgilinin sitresi.... vb engelleri astin... Astin ve bitirdin. Ruhsatini bile aldin hepimize hayirli olsun. Ulen azmi aradin beni libyada azmi agladin bu okul bitmez diye :))) bak bitti iste abla sozu dinlemezsinki sen.... Esek sipasi....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------














Carpal Tunnel Sendromu






Nasil oldu bilmiyorum son 3-4 gundur sag bilegimin ic kisminda ve bas parmagimda yogun bir agri yasiyorum,bu agri beni cizim yapamayacak kadar etkiledi.Bugun ogrendimki bu bir hastalikmis adi da ''Carpal Tunnel Sendromu '' genellikle pc basindakiler, agir is yapanlarda ve bilegi ile ani hareket yapan kisilerde olurmus.
Beni cok engelliyor.
Mausu kullanmadan ozellikle scroll u kullanmadan cizim yapamamki.....umarim gecicidir yoksa naneyi yedik... Hayatimi sag elimle kazaniyorum.

'Carpal Tunnel Sendromu :
Koldan gelen bir sinir ve kas bağları el ayasının tabanında, bilek bölgesinde dar bir kanal ya da tünelden geçerek ele ulaşır. Bu dar kanala Karpal Tünel adı verilir, karpal tünelin içinden geçen sinir ise median sinir olarak adlandırılır. Karpal tünel sadece median sinir ve kas bağlarının sığabileceği kadar bir genişliğe sahiptir. Kanal içinde yer kaplayan herhangi bir oluşum ya da şişlik içindeki dokuların sıkışmasına neden olur. Median sinirdeki bu sıkışma sinirin uyardığı bölgelerde uyuşma ve keçelenme şikayetleri ile kendini belli eder. Median sinirin karpal tünelde sıkışması ile ortaya çıkan bu tablo Karpal Tünel Sendromu (KTS) olarak adlandırılır.

Insanlar ne Garip

sona yazayim bari :)