16 Mart 2012 Cuma

Bazi erkekler! kusura bakmayinda bes para etmezsiniz ve OKUZSUNUZ!







Bu nasil bir ozguvendir yahu... Neyinize guveniyosunuz boyunuza posunuza endaminiza mi? Kusura bakmayinda maksimum 10 sene daha bu bendele yasarsiniz... Sonra bi bok olmaz sizden zaten karakter yok, o guzellikte gidince bilmiyorum ne bok yiyceksiniz...

Cok yakin bir arkadasim uzun suren bir ask acisindan sonra yaguz bir deliganlinin ilgisine magruz kaldi. Arkadasim acaba mi diyerek bir iki arkadasvari sohbetten sonra cocuk bunu bi davete cagirmis neyse o gun geldiginde her ne kadar cocuga hayran olmasada belki duzgun biridir eski sevgiliyide unutmak gerek diyerek ozelliklede cocugun ilgisinden emin olmasi sebebi ile bu davete gitmeliyim dedi...
Neyse aksam uzeri aradim sordum bu aksam gidicem ama once eve gidip biraz suslenip pusleneyim bari dedi bir iki dedikodudan sonra telefonu kapadim.

Neyse kizcagiz gece gec bir saatte beni aradi...

Bu yaguz deliganlida adam cikmamis!!!
Mekana gitmisler masa full kiz doluymus sonra bi kiz gelmis bu oglanciga; hosgeldin canim demis ve cocugun boynuna atlamis, tabi benim canim saftrik arkadasim sok! Nasil yaaa deyivermis... Ama bozuntuyada vermemis durumu... Biraz takildiktan sonrada ayrilmama gerekiyor deyip ortamdan ayrilmis. Bana bu olayi anlatti soka girmis sekilde onu dinledim. Cok umrundami? Hayir degil cunku gereceken deger verdigi biri degildi... Ya bellimi olur belki duzgun biridir bir taniyayaim demisti... Hatta guluyodu ama sinirden! :)))

Simdi bu nasil bir bok yemektir!
Madem bir kiz arkadasin var arkadasima neden yaziyosun neden spora gidelim yada baska sosyal birseyler yapalim diye numarani veriyosun...
Tamamen randevulasmadan gidilen tesadufen karsilastiginiz her ortamda neden uzaktan okuz gibi bakiyosun...

Yada sohbet ederken neden kiz arkadas mevzusuna gelince benimde kiz arkadasim var demiyosun... Ya kiz arkdasin varsa neden onla spora yada onla sosyal birseyler yapmiyosunda benim kiz arkadasimi davet ediyosun! Hadi bunlari yaptin capkinlik yapiyosun aklin sira e peki iki kizi ayni ortama neden bile bile sokuyosun? Bu nasil bir ego tatminidir yahu???

Yapiyosun cunku OKUZSUN!

Allah hepimizi boyle okuzlerden korusun yarebbim :)




Ay nette okuz resmi ararken konunun uzerine bu kadar mi cuk diye oturur. Uludag sozlukte iki ayakli okuzler hakkinda ki yorumlari okudum mikkemmel :)))


-------------------------------------------------------------------------------------------------


***Hayvansever kızların ilk tercihidir.


***Çıkarım; yakışıklı olmayan erkekler kızları tavlamak için binbir takla atarlar ve bir sürü maharetleri gelişir. yakışıklı olanlar ise kızları ayartmak konusunda fazla sıkıntı çekmedikleri için beyinlerinin anti-öküz salgısı salgılayan kısmı pek çalışmaz bölece bu tipler lise biterken mutasyonu tamamlar ve öküz familyasına katılır üniversitede bunların sayısı oldukcça fazladır...


***Hatun kisminin en sevdigi erkek turu...


***Damizlik yani...


***Sicayim yakisikliligina odun olduktan sonra...


***konuşunca insanın o an kaçıp gidesi gelir,


***Içi de dolu sanır insan ama bir konuşsun kültürsüzlükten ölecektir çocuk.


***ne kadar arasak da bulunamayacak erkekdir. hiç aklım almıyor.sen kalk dünyayı boynuzlarında taşı. bir de üzerine yakışıklı ol. sonra da gel beni bul. akıl kari değil.


***Ilk basta yakısıklılıgından etkilenen dişi tarafından,öküz oldugu anlasılır anlasılmaz terk edilicek kişidir. Isterse johnny deep olsun, ne yazar efendim,öküz olduktan sonra.


***Acilen hayattan çıkarılmalı, yerine kibar, nazik, zengin, yakışıklı bir erkek konulmalıdır.


***Oküzlüğünden sebep, çekiciliğini kısa bir süre sonra yitirip, genelde bıkılıp terkedilen erkektir.


***O öküzlüğünü hiçbir şeyin, yakışıklılığının bile örtemeyeceğini bilmesi gereken erkektir. hangi kadın katlanabilir böyle bir hödüğe.


***Bir ilişkideki kriteri sadece yanındakiyle hava atmak olan kişinin seçeceği erkektir. yalnız derinlerde kimseye belli etmemeye çalışarak çok acı çeker. öküz erkeğe salaklar da tahammül edemez.


***Ardına bakmadan kaçman gereken erketir.


***Yakışıklı olması öküzlüğünü kapatmayan erkektir. siyah beyazın üstünde nasıl göze çarpıyorsa bu insanlarında öküzlüklükleri o derece çarpıcıdır, gizleyemezler.


***Yakışıklı da olsa öküzlüğünden ötürü katlanılamayacak olan erkektir.


***Muhtemelen güzel ama kaşar kızların hoşlanacağı insan tipidir. bir tek o katlanır herhalde.


***Kızlar tarafından önce aşık olunan, sonra def edilen erkek türüdür.