6 Şubat 2012 Pazartesi

Seni Nasil Terkedecek






Pucca'nın milliyet/cadde yazısından alinti




Tespitler dogru ve yukardaki kitabida, bence okumaya değer ;)




Bana burcunu söyle, sana nasıl terk edileceğini söyleyeyim bebişim...





Koc: İlişkiye başlamadan önce size “Ben ilişki kafası yaşayan biri değilim” telkininde bulunur. Terk ederken de rahatlıkla “Ben söylemiştim baştan” diyebilir. Siz bu burçla kavga etmek isteseniz de beceremezsiniz. Öyle kayıtsız kalır ki, siz sinir krizi geçirirken “Ama ben böyleyim” diye karşılık verir.





Boğa: İlişkiye başlarken size tapma derecesinde aşıkmış gibi davranır. Duyguları o kadar hızlı hareket eder ki, kısa bir süre sonra düşmanınız oluverir. Boğa burçları ayrılma özürlüdür, bunun yerine yaşamı zindan ederek sizi kaçırmanın yollarını bulacaktır.





İkizler: Bu burçla bir ilişki yaşamak harikuladedir, sizi sever ama sevgisini nefretiyle göstermekten haz alır. Sizi oyuncağıymışçasına kullanır, bir süre sonra bu oyuncaktan sıkılınca başka bir oyuncağa geçmesi olağandır. Ayrılmak istemez, istemediği gibi birçok ilişkiye de açık davranır. O sizi tüketmeden, ayrılık sinyali aldığınızda arkanıza bakmadan kaçmanız gerekir.





Yengeç: Garantici yengeçler “Sorun sende değil bende” kafası yaşarlar. Hiçbir zaman tam olarak sizi terk etmez. Yalnızlık korkusu bu burçta yoğundur, kendine yeni birini bulana dek sizi gel-gitlerinde boğar.





Aslan: Hep imkansızı ister, kolay gördükleri şeylerle uğraşmaz. Sizi terk ederken alaycı ve arkadaşça görünür. Teselli etmek bir kenara dursun ilişkideki bütün suçun sizde olduğuna, ilişkinin bitme sebebinin siz olduğuna bile inandırır.





Başak: Terk ederken hafızası resetlenir. Umursamaz, alaycıdır ve asla yalnız kalmadığı sürece size açık kapı bırakmaz. Taktik nedir bilmez bu burç, o an ayrılmak mı istedi, “Olmuyor bitti-git” diye haykırır. Bu burçtan ince düşünce, en azından bir ayrılık konuşması beklemeyin.





Terazi: Sebep her ne olursa olsun canınızın yanmasını derin bir aşk acısı çekmenizi sağlayacaktır.





Akrep: Size soğuk davranmaya başlamışsa aman dikkat! Ayrılık günü gelip çatmıştır. Ayrılık için bütün koşulları sağlar, ondan sonra terk eder. Geçmiş onun için değerlidir ve sizi geçmişine güzel olarak gömmek ister.





Yay: İlişkiyi tek başına sırtlanmış gibi davranması çok normaldir. Sizi terk ederken yeniden onu arzulayacağınıza çok emindir, bu yüzden sizi üzmekten, size hakaret etmekten çekinmez.





Oğlak: Ayrılırken vicdan azabı çeker, bu suçluluk duygusuyla zannedersiniz ki sizi terk etmiyor sizinle yeniden sevişiyor. Sizi terk ediyorsa tek sebebi size aşık olmadığını anlamış olmasıdır.





Kova: Enfestir terk etmesi, hatta ilişki sürecinden daha keyif alırsınız. Sizi terk ederken “Seni ölene dek seveceğim ama gitmem lazım” gibi beylik laflar edecektir. Size hâlâ aşık birinin acı çekerek gidişini izlemekten çekinmeyin.





Balık: İlişkiye başladığı gibi ayrılır. Neden ayrıldığını bilmez, ne kendini suçlar ne sizi. Hatta arayıp ayrılık konuşması bile yapmaya tenezzül etmez. Onun için bitmiştir ve ilişki biterse dostluk başlar. Fakat bunu sizinle paylaşmaz, size neden ve sebepler sunamaz, işyerinden çıkıp kepenk kapatır gibi ilişkiyi de kapatır.





Not: Bunların hepsi tecrübe etmedim ama yukardaki yorumlardan biri gercekten cok dogru...










KIskanclik...

Birgun kiskancliga dair birseyler yazacagim aklima bile gelmezdi.
Yapi olarak bu duygu benden uzak...tabikide kiskanirim ama canavarliga ulasacak boyutta degil...Sadece basriyi kiskanirim haketmedigi halde basariliyim diyip tepelere cikarilmis insanlari kiskanirim... Basarili insanin onunde saygiyla egilirim o ayri...

Asil Kiskancligin babasi kadin erkek iliskilerinde.... :)))

Yine kendimi tenzi ediyorum :)))Ex askimi kiskanmam 1-2 dir... O zamana kadar asla kiskanmam derdim :) o gun anladim insan kiskanirmis :))) Neysee

iki gözünü oysam, masamın üstüne koysam ömür boyu bir tek bana baksan!

bugun bu yukardaki cumleyi okudum ohaa dedim boyle bir bencillik olabilirmi yahu.
Kizcagizin cani o kadar yanmiski ne yapacagini sasirmis... Kim suclu simdi kiz sevdigi icin mi suclu?
Adamin kasigozu bir oynuyor...
Aslinda O okuzcanin kasigozunden cok baskabitaraflari oynuyor...
Yani cinnete potansiyel olacak durum nedir? Ugrasma birak...
Kizcagiz soyle devam etmis;
Başlıktan anlaşılacağı üzere adam bana bakmıyor.Yoldan geçen arabaya bakıyor,kuşa,ağaca,börtü böceğe bakıyor,gözünü dikip saatlerce televizyona bakıyor,bilgisayar ekranıyla sevişiyor ama bana bir an olsun bakmıyor.Öyle kızlara bakıyor ki popoma kaş göz çizsem,insan niyetine güzellik yarışmasına soksam popocuğumu,vallahi o baktığı kızları sollar o derece yani.Neden bana bakmadığına gelince işte onun sebebini ben de çözemedim ama çözdüğüm an iki gözünü oyup masamın üstüne tam karşıma koyacağım ''hadi bakalım şimdi de bak sağa sola yiyorsa''

Bugün ciddi ciddi düşündüm ne zamandır kendimle ilgilenmiyorum tipim mi kaydı acaba ondan mı bakmıyor dedim zaten Pms dönemlerimde suratım bal kabağından hallice oluyor,saçıma da ne zamandır bakmıyorum diye kuaförün yolunu tuttum.Saçımın işlemi bittikten sonra makyajımı yaptım aynaya baktım gayet iyiyim ama adamın yanına gittiğimde her defasında yaptığım gibi numaradan ''saçım bok gibi oldu,hiç beğenmedim''dedim.Amacım ''yok hayatım o ne biçim söz,sen her halinle güzelsin,kuaföre gitmene bile gerek yoktu''dedirtmek.Ama allahın öküzü ''iyi iyi hadi bi şeyler yiyelim acıkmadın mı sen ya'' dedi. Hanımefendiliğimi bozmadan içimden çok afedersin ama ''öküzün s.kini ye ,zıkkımın kökünü ye'' vb. cümleler sarf etmedim dersem yalan olur.
Yemekten sonra alışveriş merkezinin içinde dolanmaya başladık benim hafiften başım döndü, gözlerim falan karardı ama olayı biraz abarttım bakalım ne tepki verecek diye yemin ediyorum öküz adam koluma bile girmedi. Akşamımız böyle triplerle geçti doğal olarak o ne dese ben tersledim,ben ne yapsam o azarladı.Bi ara bi şeyler içmek için gittiğimiz yerde sigara içmeye kapının önüne çıktı,normalde adamı yalnız bırakmam ama dışarda hava o kadar soğuk ki kıymetli popom donmasın diye kalkmadım yerimden.''Sen iç benim canım çekmiyor''dedim ama bi yandan da camdan onu gözetliyorum.Ne göreyim adam dışarı çıkar çıkmaz telefona sarıldı, konuşurken böyle bi kendinden geçmeler,bi kahkahalar ''tamam işte adam bulmuş kaltağın birini, şimdi de telefonda cilveleşiyorlar,kaldır kıçını kızım .Kiminle konuşuyorsun sen diye sözde adama soruyorum ama telefona doğru eğilip de gerçekleştirdim eylemimi.Amaç iş üstünde yakalamak hani o an telefonun diğer ucunda tam da geceliğini çıkarmak üzere olan bi kaltak varsa çıkaramasın.Benimki suratıma ters ters bakıp kiminle konuştuğunu söyledi tabi bunu telefondaki de duyunca içim rahatladı eğdim boynumu girdim içeri.
Biraz daha oturduktan sonra kalktık.Yol boyunca bi kaç kelimeden başka konuşmadık.Şu an evdeyiz ikimizinde kucağında laptoplar ara sıra yazmaya ara verip dik dik kesiyorum ama adam hala bana bakmıyor.Dur bakalım yakında ya bu işin kokusu çıkacak ya da sevgilimin gözleri oyulacak.
***
Anlamiyorum isteee....
Madem boyle bir durum var uzaklasin o adamdan sevmiyor iste istemiyor gozu daima disarda yanindaki insanin rahatsizligini bile dusunmuyor yanindayken telefonunu alip uzaklasiyor.Erkekse yaninda konussun diymi ama... konusmuyor... adam evrimini tamamlamamis iste!!! ne yapmak lazim deger gomedigin anda yol vermek lazim ne geek var kendimi canavara donustereyim.

Haaa arada korkunc bir tutku varsa isin orasni bilemem...
Insan tek basina yasamaz o tutkuyu bu tarzdaki bir adama ne tutkusu...