27 Şubat 2012 Pazartesi

Lavabolar


LAVABOLAR...

Siradan olmayan hos tasarimlari tercih ettim. Her islak hacime yakisacak cok sIk ve hos lavabolar ozellikle ilk resimdekine bayiliyorum...


Guzel bir tasarim fakat, kirli suyun akisini izlemek pekte hos olmayacaktir diye dusunuyorum. Gerci bu lavaboyu kullananlarindan elinden de camur akmayacak oda asikar :)







Lavabolar ayakli ve cok hos fakat boyle bir lavaboyu tamamlayan aydinlatma. Ayrica ortamdaki gun isiginin iyi hesab edilmesi gerekli.


Iddeali bir renk ve banyoya da cok yakismis.






Iste modernizimin parcalarindan biri daha... Her yanindan belli ozel bir tasarim oldugu.




Koryani seviyorum. Cok hos bir lavabo musluksu ve lavabodaki egim, bittim....
Cesmeden akan suyun altinda el yiyiyorsun sanki... tabiki modernize edilmis bir cesme.




Evet cok sade cok hos cok sIk fakat sanki fonksiyonel degil. Suyun sicrama orani cok yuksek...




Buda musluk :) Zaha Hadid tasarimi hem sIk hemde fonksiyonel.




Bunlarda swarovski taslarla dizayn edilmis lavabolar, Madden pahali oldugu asikar :)
Gorunusude cok zarif ve hos fakat temisligi acikcasi beni dusndurdu :... Bu lavabolari nasil temizleyeceksin camasirsuyu vb urunlerle ovmaya kiyamazsin yahu :))))






Bir diger dusuncemde tam arabic style... Araplar cok severler tasli, boncuklu, boyali ,oymali ve gosterisli tasarimlari.






Bunlarda cok sIk bir restaurant icin tasarlanmis kuguya benzer tasarimlar. Goruntusu cok hos teknik olarakta baktigimda sunu goruyorum ki musluk icin konan tesisat, lavabonun ic haznesinde gizli.





Yine cok ilginc bir tasarim. Bana hitab etmiyor biraz jan janli olmus.





Guzel bir tasarim havluyuda gizlemis icine fakat o altlardaki kitaplar ne ole... Hicde hijyenik bulmadim... Bir kitabin uzun sure wc de bekletilmesi taraftari degilim. Dergi olur okunur atilir yada geri donusume verilir fakat kitap oyle degilki...





Cok sevmedim ama ilginc geldigi icin paylasmak istedim...


Degisik, eskiyi animsatan bir lavabo olmus cok hos olmus :)))






Bunlarda fantastik dus tablari isil isil... Los bir banyoda bugulu cam, buhar ve bu isikla muhtesem olur :) biraz fantazik birsey oldu :PPP fakat guzel ebeveyn banyolari icin dusunulebiliecek bir alternatif....